Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل ستاد بحران استان یزد با بیان اینکه آموزش مهم‌ترین مسئله در این ستاد است گفت: "طرح دوام"در ارتباط با مسئله بحران در محلات یزد اجرا می‌شود. ۱۲ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۳ استانها یزد نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، هادی هادی‌نسب پیش از ظهر امروز در شورای هماهنگی ستاد بحران استان یزد با اشاره به فعالیت‌های ستاد بحران استان یزد اظهار داشت: فعالیت‌ها و کارهای بسیاری در ارتباط با قبل، حین و بعد از وقوع حادثه در استان یزد انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل ستاد بحران استان یزد ادامه داد: یکی از فعالیت، انجام کارهای آموزشی در هیئات مذهبی استان بود که با مشارکت و همکاری این مرکز بسیار خوب و تأثیرگذار برگزار شد.

وی خاطر نشان کرد: طرح دوام از دیگر کارهایی بود که در سطح محلات استان یزد برگزار می‌شد که آموزش‌های لازم به مردم محلات داده می‌شود و می‌توانستیم از آن‌ها در زمان‌های لازم استفاده کنیم که امسال نیز دو محله مدنظر بود که تاکنون به انجام نرسیده است.

هادی‌نسب ادامه داد: این طرح با همکاری شهرداری یزد انجام می‌شد که امیدواریم با پیامدهای مثبتی که داشته، دوباره شاهد اجرای آن در سطح محلات استان یزد باشیم.

 مدیرکل ستاد بحران استان یزد با بیان اینکه بحث آموزش که یکی از مهم‌ترین مباحث است در ستاد بحران به‌صورت جدی به آن پرداخته شد، تصریح کرد: بحث آموزش چه برای دستگاه‌ها و چه برای مردم از اهمیت بسیاری برخوردار است که در زمان بحران بتوانیم به نحو احسن و با آرامش کارها پیش ببریم.

وی با اشاره به برگزاری جشنواره فیلم امید که نخستین بار در استان یزد برگزار شد، افزود: این جشنواره یکی از کارهای فرهنگی بود که در ستاد بحران استان یزد انجام گرفت و خوشبختانه با استقبال چشمگیر هنرمندان کشور و استان از جشنواره روبه‌رو شد.

هادی‌نسب به اهمیت آموزش به‌وسیله فیلم و عکس و کارهای هنری اشاره کرد و گفت: با توجه به ماندگاری این آثار و اثرات مثبتی که تولیدات هنری در خانواده‌ها و در بین مردم داشته است، می‌توانیم با بهره‌گیری از این ظرفیت در جهت آموزش هر چه بیشتر و بهتر مردم تلاش کنیم.

انتهای پیام/

R41376/P1357/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۹۵۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با بروز بیماری‌های قلبی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه نشست «مشارکت سازمان های دولتی و نهادهای مردمی در ارتقای سلامت دهان و دندان جامعه» که در ارتباط با «پویش کشوری سلامت دهان و دندان» برگزار شد، در گفت و گو با خبرنگار وبدا، با اهمیت شمردن این موضوع اظهار کرد: پویش ملی سلامت با هدف ارتقای سواد سلامت و فرهنگ سازی در حوزه سلامت دهان و دندان از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت ماه در حال برگزاری است.

وی افزود: در این پویش به دنبال ارتقای سواد سلامت در حوزه سلامت دهان و دندان هستیم.

فرشیدی خاطرنشان کرد: بیماری‌هایی که در ناحیه دهان و دندان اتفاق می‌افتد زمینه ساز بسیاری از بیماری ها خواهد بود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: اگر عفونت های دندان و لثه را پیشگیری و درمان نکنیم بیماری هایی نظیر قلب و عروق و حتی سرطان ها را ایجاد و یا تشدید می‌کند.

 خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم افراد جامعه را در سنین پایین و حتی قبل از مدرسه با بهداشت دهان و دندان آشنا کنیم، با آموزش‌های بسیار ساده مثل مسواک زدن و استفاده از نخ دندان می توان از پوسیدگی دندان ها و بسیاری از بیماری‌های مزمن پیشگیری کرد.

فرشیدی هدف از پویش سه روزه سلامت دهان و دندان را توجه بیشتر جامعه به بهداشت دهان و دندان عنوان و تاکید کرد که مردم می‌توانند با اقدامات بسیار ساده از بروز بسیاری از بیماری ها پیشگیری کنند.

به اعتقاد معاون بهداشت وزارت بهداشت، اگر پوسیدگی دندان‌ها و عفونت‌های لثه در آحاد جامعه کاهش یابد می‌توان از بروز بسیاری از بیماری های مهم و مزمن پیشگیری کرد بنابراین به دنبال این هستیم تا متوسط دندان پوسیده در عموم جامعه کاهش یابد و برای رسیدن به این مهم نیازمند فرهنگ سازی و اقدامات پایه‌ای از سنین پایین هستیم.

 فرشیدی گفت: بر این باوریم که توجه به بهداشت دهان و دندان و آموزش درست مسواک زدن در جامعه کمرنگ تر شده است از این حیث با این پویش درصدد هستیم که یکبار دیگر اهمیت این موضوع را یادآوری کنیم.

معاون بهداشت وزارت بهداشت یادآور شد: امروز از آمار بالای پوسیدگی دندان‌‌ها در جمعیت برخوردار هستیم چرا که تا درد ایجاد نشود به پزشک و دندان پزشکی مراجعه نمی کنیم بنابراین باید جامعه‌ را به سمت پیشگیری در حوزه بهداشت دهان و دندان ترغیب کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قطع ارتباط موسسات آموزش عالی بلژیک با دانشگاه‌های اسرائیل
  • آماده باش دستگاه‌ های عضو ستاد مدیریت بحران فومن
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با بروز بیماری‌های قلبی
  • برای حفاظت از جنگل‌های ایلام همه پای کار بیایند
  • استفاده از ظرفیت‌های همیاران طبیعت در مدیریت شرایط بحرانی
  • لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل
  • شناسایی ۳۲۰ساختمان در غرب تهران برای پایش تخصصی در بحث ایمنی
  • برگزاری تمرین تخلیه اضطراری در محل برگزاری نمایشگاه کتاب
  • ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان در ستاد پروژه کلان‌مهر/ نقشه‌ راه سند تحول بنیادین به‌زودی به مدارس ابلاغ می‌شود
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود