Web Analytics Made Easy - Statcounter

  به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ،  محمود شاکری شمسی مدیرکل مدیریت بحران استان یزد در نشست ستاد مدیریت بحران بافق از فعال شدن ستاد‌های مدیریت بحران شهرستان‌های استان به منطور آمادگی در برابر بحران‌های احتمالی خبر داد و گفت: بحران‌های احتمالی و تجربه سیل ابتدای سال باعث شد که ستاد بحران با برنامه ریزی بهتری  وظایف خود را دنبال کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه بارندگی‌های ابتدای سال با تدابیر مسئولان استان و شهرستان‌ها کمترین خسارات را داشت، افزود: این موضوع تجربه بزرگی برای پیشگیری از وقوع خسارت احتمالی حواث بود.

مدیرکل مدیریت بحران استان یزد تصریح کرد: در پائیز امسال نیز با توجه به نقشه‌های هواشناسی و پیش بینی‌های انجام شده بارندگی‌های خوبی خواهیم داشت که برای جلوگیری از خسارات احتمالی باید  آمادگی کامل داشته باشیم.

شاکری شمسی همچنین به تبیین قانون جدید مدیریت بحران کشور پرداخت و گفت: این قانون از مرداد ماه سال جاری از سوی دولت ابلاغ شده است و ویژگی‌هایی دارد که مهمترین آن پیشگیری و پیش بینی که باعث حوادث است.

او ادامه داد: در این قانون تمرکز بر آموزش در رده‌های مختلف و کارکنان و اقشار مختلف مردم است.

مدیرکل مدیریت بحران استان یزدتصریح کرد: در این قانون بر موضوع تفکیک وظایف و تقسیم کاری تاکید و نواقص قانون قبلی رفع شده است و در این قانون وظایف هر مسئول به خوبی روشن و آشکار است.

کوتاهی دستگاه‌ها در مدیریت بحران به عنوان خاطی رسیدگی می‌شود

شاکری شمسی گفت: در این قانون یک ماده قانونی به عنوان قانون مدیریت بحران لحاظ شده است و این است که اگر دستگاه، سازمان یا اداره‌ای از آنچیزی که قانون مکلف کرده است کوتاهی کند، شخص وزیر محترم، استانداران و فرماندارن می‌توانند، به عنوان خاطی و کسی که انجام وطیفه نکرده است به کوتاهی‌ها رسیدگی وپرونده رسیدگی شود.

او گفت: رسیدگی و تمرکز به بیمه‌ها نیز از موضوعاتی است که باید توجه بیشتری به آن شود چرا که بیمه به عنوان صنعتی نوین، اهرمی بازدارنده و اطمینان خاطری در بحران است.

آغاز پرداخت بیمه خسارت کشاورزان از طریق سامانه سجاد

شاکری شمسی افزود: نهاد‌های جهاد کشاورزی، شهرداری، دهیاری‌ها و به طور کلی سازمان‌هایی که با امور خدماتی که با حوادث روبرو هستند و نیاز به پرداخت خسارت دارند به عنوان وطیفه قانونی و اداری و سازمانی مردم را تشویق به پرداخت بیمه کنند و مردم هم تا فرصت باقی است برای جلوگیری از برخی از حوادث و بحران‌های از قبیل سرمازدگی، خشکسالی و غیره اموال خود را بیمه کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استان یزد در موضوع خسارات سیل ابتدای سال، افزود: بیمه خسارت کشاورزان برای اولین بار در سامانه‌ای به نام سجاد پیگیری می‌شود.

او همچنین ادامه داد: هر سازمانی است شرح گزارش خسارت وارد شده را از سوی مدیر مربوطه اعلام و در سامانه سجاد ثبت نام کرده است.
شاکری شمسی بیان داشت: در مرحله اول در بخش کشاورزی بررسی‌ها و اصلاحیه‌های بیمه خسارات انجام شده و پرداخت بخشی از خسارات آغاز شده است و به مرور زمان باقیمانده هم پرداخت می‌شود.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مدیریت بحران حوادث

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۸۹۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت خسارت‌های توفان شب گذشته خراسان رضوی

ایسنا/خراسان رضوی  سرپرست اداره‌ کل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی آخرین وضعیت خسارت‌های بر جای مانده از توفان شب گذشته در شهرهای خراسان رضوی را تشریح کرد.

سیدرضا عباسی نیشابوری در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه شب گذشته در اکثر شهرستان‌ها وقوع توفان را داشتیم و خساراتی نیز بر جای گذاشت، افزود: عمده خسارت‌ها مربوط به سقوط چندین اصله درخت و شبکه برق شهرستان‌ها بود.

وی با اشاره به اینکه حجم خسارت‌ها در شهرستان‌های بردسکن، کاشمر، سبزوار، کوهسرخ، نیشابور، فیروزه، مشهد و رشتخوار مقداری بیشتر بود و به شبکه برق این مناطق خسارت‌هایی وارد شد، عنوان کرد: همچنین توفان با سرعت ۱۱۰ کیلومتر در ساعت سبزوار را در نوردید که براثر این حادثه در روستای ایزی بخش مرکزی این شهرستان حادثه ریزش سقف یک باب منزل مسکونی گزارش شد.

سرپرست اداره‌ کل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی گفت: در این حادثه زن و شوهر و کودک خردسال ۲ ساله زیر آوار مانده بودند که با هماهنگی انجام شده توسط فرماندار شهرستان توسط نیروهای آتش‌نشانی نجات یافته و به بیمارستان منتقل شدند.

وی همچنین از تخریب بند خاکی در روستای بیجورد شهرستان بردسکن خبر داد و افزود: علاوه بر تخریب بند خاکی خسارت‌هایی هم به بخش کشاورزی شهرستان وارد شد که کارشناسان در حال جمع‌بندی هستند.

عباسی نیشابوری در ادامه با اشاره به سقوط ۱۲۸ اصله درخت در مشهد اذعان کرد: دیشب برق در برخی نواحی مشهد به دلیل افتادن اشیای خارجی از جمله ورق‌های فولادی ساختمان‌های نیمه‌تمام و شاخه درختان قطع شد که با حضور گروه‌های اتفاقات شرکت برق مشکل برطرف شد.

وی با بیان اینکه جمع‌بندی ارقام ریالی به چند روزی زمان نیاز دارد، عنوان کرد: الان وضعیت در تمامی شهرستان پایدار بوده و مشکل خاصی نداریم.

سرپرست اداره‌ کل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی در ادامه با اعلام اینکه هشدارهای لازم برای شروع مجدد بارش‌ها از امشب تا ظهر جمعه صادر شده است، گفت: بنا بر پیش‌بینی سازمان هواشناسی خراسان رضوی حجم بارش‌ها قابل توجه خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه هشدارهای لازم به فرمانداران، معاونین، دبیران بحران و دستگاه‌های اجرایی عملیاتی در شهرستان‌ها داده شده است، خاطرنشان کرد: بر اساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته در تمامی شهرستان‌های استان از امشب بارش خواهیم داشت اما حجم اصلی بارندگی‌ها از بامداد فردا تا ظهر جمعه خواهد بود.

عباسی نیشابوری افزود: بر اساس آنچه از سوی سازمان هواشناسی اعلام شده نواحی شمالی خراسان رضوی از جمله کلات، درگز، قوچان و سبزوار، جوین، جغتای، بجستان، گناباد و چناران بالای ۳۰ میلیمتر و شهرستان‌های فریمان، صالح‌آباد، زاوه، رشتخوار، مه‌ولات، خلیل‌آباد، تربت‌جام، کاشمر و خواف نیز بین ۲۰ تا ۳۰ میلیمتر بارش را خواهند داشت.

وی با بیان اینکه برای تمامی شهرستان‌های خراسان رضوی هشدار سطح نارنجی صادر شده است، اذعان کرد: امکان دارد برای برخی مناطق بارش‌ها به گونه‌ای باشد که حتی هشدار سطح قرمز هم صادر شود.

سرپرست اداره‌ کل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی از شهروندان خواست ضمن پرهیز از سفرهای غیرضروری به هیچ عنوان به مناطق کوهستانی نروند و از اتراق در بستر و حاشیه رودخانه‌ها به جد پرهیز کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مهدی قمصریان: صندوق تامین در ۸ سال ۲۱.۵ همت خسارت پرداخت و از حبس حدود ۶۰هزار نفر جلوگیری کرده است
  • آماده باش دستگاه‌ های عضو ستاد مدیریت بحران فومن
  • برای حفاظت از جنگل‌های ایلام همه پای کار بیایند
  • آخرین وضعیت خسارت‌های توفان شب گذشته خراسان رضوی
  • استفاده از ظرفیت‌های همیاران طبیعت در مدیریت شرایط بحرانی
  • حق بیمه اجتماعی ۱۰۴ بانوی سرپرست خانوار در قشم پرداخت شد
  • لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل
  • شناسایی ۳۲۰ساختمان در غرب تهران برای پایش تخصصی در بحث ایمنی
  • زیرکوه زیر بار دو هزار میلیارد خسارت سیل/جبران با اجرای ۲۷ مصوبه
  • برگزاری تمرین تخلیه اضطراری در محل برگزاری نمایشگاه کتاب