Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمدعلی طالبی عصر سه شنبه در نشست بررسی آخرین وضعیت شیوع کرونا در استان یزد که با حضور معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، اظهار داشت: در زمینه وظایف و مسئولیت دستگاه های مختلف در بحران کرونا استراتژی مشخصی وجود ندارد و برخی از دستگاه ها در  رابطه با این بحران بلاتکلیف هستند، اگرچه در استان یزد با استعلام از دانشگاه علوم پزشکی از ظرفیت بخش های مختلف برای کاهش مشکلات استفاده شده اما این موضوع نیازمند تصمیم سازی در سطح کلان و در ستاد ملی مقابله با کروناست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در استان یزد تعامل میان مسئولان و نمایندگان استان در ارتباط با مدیریت بحران کرونا در سطح مطلوبی قرار دارد و از دیدگاه های نمایندگان در نشست های ستاد کرونا استفاده شده است.

طالبی افزایش انگیزه کادر بهداشت و درمان برای ارائه خدمات بهتر به بیماران را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: مطالبه اصلی این بخش تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی است که در این زمینه هنوز اتفاق خاصی نیفتاده و اگر در این شرایط اقدامی صورت نگیرد، در آینده این اتفاق نخواهد افتاد.

وی یادآور شد: در استان یزد با توجه به بضاعت و کمک هایی که بخش خصوصی و خیران داشته اند، قدم های ارزشمندی برای بهبود شرایط کار پرسنل و تامین نیازهای مراکز درمانی برداشته شده اما این کمک ها، به نوعی با کاهش اعتبارات استان از سوی وزارت بهداشت همراه شده است.

استاندار یزد تجهیز امکانات بیمارستان اشکذر با توجه به تکمیل شدن این پروژه در آینده نزدیک را مورد تاکید قرار داد و همچنین اختصاص اعتبار متناسب با ارائه خدمات درمانی از سوی استان یزد را مورد تاکید قرارداد و افزود: بخش قابل توجهی از امکانات مراکز درمانی استان یزد در اختیار هموطنان سایر استان های جنوبی و شرق کشور است و اتباع بیگانه ساکن استان نیز از خدمات درمانی استفاده می کنند که این مهم در تخصیص اعتبارات بهداشت و درمان باید مورد توجه وزارتخانه قرار گیرد.

نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: با توجه به شرایط بحرانی اکثر مناطق کشور باید دستورالعمل ها متناسب با این شرایط باشد اما این مهم به شکل شایسته مورد توجه قرار نگرفته است.

محمدصالح جوکار ادامه داد: هنوز برای تبدیل وضعیت کادر شرکتی بهداشت و درمان تصمیمی گرفته نشده و تفاوت حقوق کارکنان این وزارتخانه در شرایط کرونا باعث کاهش انگیزه کاری پرسنل شرکتی شده و این در حالی است که نوع فعالیت آنان با کارکنان پیمانی و رسمی تفاوتی ندارد.

وی با تاکید بر واگذاری برخی تصمیم سازی ها در زمینه مدیریت کرونا به استان ها، تصریح کرد: در شرایط بحرانی موجود نمی توان منتظر ماند تا ستاد ملی برای استان های مختلف تصمیم گیری کند ، باید در این زمینه با اعمال سیاست تمرکز زدایی، به استان ها تفویض اختیار شود چرا که بعد از موج اول کرونا ، اقدامات سلبی و ایجابی کمرنگ شد و همین موضوع این ذهنیت را در شهروندان ایجاد کرد که خطر بیماری کاهش یافته است.

جوکار همچنین با بیان اینکه حدود ۱۲ درصد جمعیت استان یزد را اتباع بیگانه تشکیل می دهد و همچنین نزدیک به نیمی از ظرفیت های درمانی استان از سوی شهروندان استانهای جنوب و شرق کشور استفاده می شود، به مسئولان وزارت بهداشت توصیه کرد در اختصاص اعتبارات این حوزه تنها جمعیت استان یزد را مبنای بودجه بندی قرار ندهند.

جانشین ستاد استانی مقابله با کرونای استان یزد نیز با تبیین برنامه های استان در ارتباط با این موضوع گفت: استان یزد قبل تشکیل ستاد ملی مقابله با کرونا در اقدامی ابتکاری این ستاد را با عضویت دستگاه های مرتبط در قالب چهار کمیته در زمینه بهداشت و درمان، کنترل و بازرسی و اطلاع رسانی و تبلیغات تشکیل داد.

احمد ترحمی بهابادی مهمترین محدودیت های استان را در زمینه تامین دستگاه اکسیژن ساز و ونتیلاتور عنوان کرد افزود: بخش خصوصی و خیران سلامت در زمینه تامین برخی از نیازهای حوزه درمان استان مشارکت چشمگیری داشته و بخشی از نیازها را تامین کردند.

نماینده شهرستان های میبد و تفت در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: خدمات درمانی با کیفیت و ارزان استان یزد باعث شده تا هموطنان سایر استان همجوار نیز از خدمات نیروی انسانی توانمند و امکانات این استان استفاده کنند.

سید جلیل میرمحمدی میبدی افزود: با وجود آنکه استان یزد از نظر میزان شیوع و بستری کرونا آماری بالاتر از متوسط کشور داشته اما مرگ و میر پایین تر از متوسط کشور مبین خدمات مناسب ارائه شده به بیماران بوده است.

وی ادامه داد: با وجود آنکه علاوه بر شهروندان استان یزد، هموطنان سایر استان ها و اتباع بیگانه از خدمات مراکز درمانی استان برخوردار می شوند اما سهم این استان از یک میلیارد یورو اعتبار اختصاص یافته برای کرونا، ۳۰ میلیارد تومان کمتر از سایر استان های همتراز یزد بوده است .

میرمحمدی با تاکید بر تامین ماسک برای اقشار کم درآمد ادامه داد: تعداد متخصصان عفونی استان متناسب با حجم بیماران نیست و از وزارت بهداشت انتظار می رود در این زمینه اقدامات لازم را برای تامین نیروی متخصص انجام دهد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد نیز در این نشست با تشریح وضعیت استان، افزایش اختیارات استان ها در مدیریت کرونا را موثر ارزیابی کرد و گفت: با توجه به آنکه در استان یزد الگوی شیوع بیماری خانه به خانه و از طریق بستگان است باید الگوی های پیشگیری متناسب با این شرایط در پیش گرفته شود.

محمدرضا میرجلیلی ادامه داد: حدود ۱۰ میلیارد تومان از سوی خیران و بخش خصوصی در زمینه مدیریت کرونا در قالب های مختلف به دانشگاه علوم پزشکی استان یزد کمک شده که زمینه تامین برخی از نیازهای استان را فراهم آورده اما با توجه به حجم کار و نیازهای تجهیزاتی برخی مراکز درمانی استان، حمایت بیشتر از سوی وزارت بهداشت مورد انتظار است.

استان یزد بالاترین میزان شیوع کرونا را در کشور دارد.

برچسب‌ها ویروس کرونا یزد بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا یزد بهداشت و سلامت ویروس کرونا یزد بهداشت و سلامت اخبار کنکور بهداشت و درمان وزارت بهداشت مراکز درمانی درمانی استان استان یزد استان یزد سایر استان استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۵۲۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی انشعابی استان تهران به دست هایپراستار

مسئولیت اجتماعی شرکتی (CSR) از مفاهیمی است که در دهه‌های اخیر وارد ادبیات کسب‌وکارهای بزرگ دنیا شده و در این مفهوم، سودآوری تنها عامل اثرگذاری بر تصمیم‌های تجاری یک سازمان نیست، بلکه انتقاع اجتماع و عموم جامعه از فعالیت‌های شرکت نیز در تصمیم‌گیری‌ها دخیل است.

در این زمینه در ایران نیز شاهد ایفای مسئولیت اجتماعی، از سوی شرکت‌ها در سال‌های اخیر بوده‌ایم، از جمله شرکت هایپراستار که در روز 10 اردیبهشت 1403، از نیروگاه خورشیدی خود در فروشگاه مارلیک، رونمایی به عمل آورد. این اقدام را می‌توان نقطه عطفی در اجرای فعالیت‌های مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها در ایران دانست، اما نقطه‌ی مهم‌تر نگاه زیرساختی به مقوله‌ی توسعه‌ی پایدار در این شرکت است.

در رویداد رونمایی از بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی استان تهران چه گذشت؟

در این مراسم که روی پشت بام فروشگاه هایپراستار مارلیک و در محل استقرار پنل‌های خورشیدی این شرکت برگزار شد، مهمانانی از شرکت توزیع برق استان تهران، سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) و سازمان حفاظت از محیط زیست، به همراه فعالان رسانه‌ای و کنشگران محیط‌زیست حضور داشتند. این نیروگاه که در وسعت دو هزار متر مربع و در طی ۴ ماه ساخته شده، در اولین سال فعالیت خود ۳۶۲ هزار کیلووات ساعت برق تولید می‌کند.

بابک هاشمی، مدیرعامل هایپراستار در این مراسم با اشاره به تاریخچه‌ی هایپراستار به عنوان پایه‌گذار صنعت خرده‌فروشی مدرن در ایران، به اهداف توسعه پایدار و مسئولیت اجتماعی این شرکت اشاره کرد و در مورد این پروژه گفت:‌ «برنامه‌های توسعه پایدار و مسئولیت اجتماعی از روز اول تاسیس این شرکت، خط مشی ما بوده و امروز خوشحالیم با رونمایی از اولین نیروگاه خورشیدی در بین سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در صنعت خرده‌فروشی ایران، قدم مهمی در اجرای مسئولیت‌هایمان برداشته‌ایم.»

وی در ادامه افزود: «این نیروگاه به شبکه توزیع برق استان تهران متصل شده که برق مصرفی معادل ۷۵ خانه‌ی مسکونی در سال را تامین خواهد کرد.»

در ادامه البرز بازغی، مدیرکل توسعه و سرمایه‌گذاری این شرکت در زمینه‌ی نگرش این شرکت به مفهوم توسعه پایدار گفت: «توسعه‌ی پایدار، مفهومی توسعه‌یافته از مسئولیت اجتماعی است که در ده سال گذشته در دنیا به آن توجه بسیاری شده است. در شرکت هایپراستار نیز این مساله در سه رکن توانمندسازی نیروها و همکاران، مسئولیت‌های اجتماعی و بازاندیشی به منابع تعریف شده است. نگاه ما بازاندیشی به منابع در دسترس بوده است. زیرا منابع نامحدود نیست و باید به صرفه و با نگاه محیط زیستی مصرف کنیم. به همین جهت است که توسعه‌ی پایدار در داخل دپارتمان توسعه و سرمایه‌گذاری قرار گرفته است تا به سرمایه‌گذاری در آن متعهد باشیم.»

نسترن بنی‌جمالی، مدیر توسعه پایدار و مسئولیت‌های اجتماعی هایپراستار نیز در زمینه‌ی اقدامات این شرکت گفت: «در زمینه‌ی توانمندسازی نیروها و همکاران، مهم‌ترین اقدام ما آشنایی آنها با مفهوم توسعه پایدار و اهدافش بوده است. در زمینه‌ی مسئولیت‌های اجتماعی، استخدام توان‌یابان، جمع‌آوری باتری‌های زباله، جمع‌آوری و اهدای ۸ تن لباس دست دوم، توزیع ۱۳ تن غذا و محصولات غذایی در خیریه‌ها تنها در سال گذشته و تاسیس اولین بانک غذای ایران مهم‌ترین اقدامات بوده‌اند. در زمینه‌ی بازاندیشی به منابع نیز، ترویج استفاده از کیسه‌های پارچه‌ای به نام «اکوبگ» برای کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی، مدیریت کاهش مصرف آب و برق در فروشگاه‌ها، کاهش مصرف کاغذ، ایجاد دفتر کار سبز و در نهایت تاسیس نیروگاه انشعابی خورشیدی بخشی از اقدامات عملی این شرکت در راستای توسعه‌ی پایدار به شمار می‌رود.»

اثرات زیست محیطی نیروگاه خورشیدی هایپراستار

بنی‌جمالی در مورد اثرات محیط زیستی این نیروگاه خورشیدی گفت: «نیروگاه مارلیک هایپراستار، بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی انشعابی تهران با توان ٣۶٢ هزار کیلووات ساعت از انتشار بیش از ٣ میلیون و ۴٠٠ هزار کیلوگرم گاز دی‌اکسید کربن در طی عمر ۲۰ ساله‌ی خود جلوگیری می‌کند که ارزش این اقدام برای کاهش گازهای گلخانه‌ای، معادل کاشت جنگلی به وسعت ۱۳۶ هزار درخت در کشور است.»

امید به توسعه‌ی مفهوم مسئولیت اجتماعی شرکتی در بین شرکت‌های ایرانی

انرژی تابش خورشید به صورت سالیانه در کشورمان ایران در بازه‌ی ۱۳۰۰ تا ۲۲۰۰ کیلووات ساعت بر مترمربع است و به همین دلیل ایران جزو مناطق با پتانسیل بالا از نظر تابش انرژی خورشیدی در دنیا است، اما با وجود این ظرفیت بالا و در مقایسه با کشورهای هم‌رده و مشابه، سرمایه‌گذاری بسیار ناچیزی در این زمینه صورت گرفته است. همان‌گونه که در گزارش‌ها مشخص است، بخشی از آلودگی هوای شهرها، ناشی از فعالیت‌های نیروگاه‌های گازی و سوزاندن سوخت‌های فسیلی برای تولید برق است. به همین جهت در صورت الگوبرداری شرکت‌های بخش خصوصی از این اقدام یک شرکت پیشرو، می‌توان امیدوار بود نه تنها بخشی از ظرفیت انرژی خورشیدی در کشور بهره‌برداری شود، بلکه بتوان ناترازی میان تولید و مصرف را با انرژی پاک و تجدیدپذیر جبران و به این واسطه به حفاظت از محیط زیست نیز کمک کرد.

دیگر خبرها

  • آماده باش دستگاه‌ های عضو ستاد مدیریت بحران فومن
  • برای حفاظت از جنگل‌های ایلام همه پای کار بیایند
  • استفاده از ظرفیت‌های همیاران طبیعت در مدیریت شرایط بحرانی
  • لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل
  • شناسایی ۳۲۰ساختمان در غرب تهران برای پایش تخصصی در بحث ایمنی
  • برگزاری تمرین تخلیه اضطراری در محل برگزاری نمایشگاه کتاب
  • اعلام آماده باش مدیریت بحران آذربایجان شرقی
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی انشعابی استان تهران به دست هایپراستار
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران