Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیفی گفت:جبران خسارت بارندگی روز گذشته تنها متوجه شهرداری نیست بلکه نیازمند جلسه ای با محوریت ستاد کل بحران استان یزد است که با تقسیم کار، خسارت ها مربوط به هر بخش و نهادی است جبران شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عزیزالله سیفی رئیس شورای اسلامی شهر یزد در گفتگو با خبرنگار یزدرسا با اشاره به بارندگی های شب گذشته و ورود سیل به شهر یزد اظهار کرد: خوشبختانه روزگذشته یزد شاهد بارش کم سابقه رحمت اللهی بود و موجب خوشحالی مردمان این دیار کویری شد اما شکسته شدن سیل بند واقع در جاده کنارگذر یزد به شیراز و ورود آب های ناشی از بارندگی به داخل شهر این بارش را به کام مردم تلخ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیفی افزود: تا سال گذشته همیشه یزد در هنگام بارندگی ها با معضل آب گرفتگی روبرو بود و عبور و مرور در معابر یزد را با چالش روبرو می کرد که با ایجاد کانال زیرسطحی در بارندگی های زمستان گذشته این معضل برطرف شد و حتی در بارندگی روز گذشته هم معابر یزد در اوج بارندگی و حتی تا یک ساعت بعد از بارش مشکل خاصی در زمینه آب گرفتگی معابر نداشت.

رئیس شورای شهر یزد ادامه داد: اما متاسفانه شکسته شدن سیل بند یزد منجر به ورود سیل ناشی از باران به شهر به ویژه در مناطق صفائیه و مهراوران و شهرک طوبی شد که کنترل این حجم آب امکان پذیر نبود و نه تنها به اموال و املاک مردم وارد کرد بلکه بسیاری از معابر عمومی یزد را دچار خسارت و ویرانی کرده است.

سیفی گفت: خوشبختانه از شب گذشته با تلاش نیروهای شهرداری ٩٧ درصد آب های معابر یزد تخلیه شده و همچنان کار برای تخلیه آب مابقی معابر ادامه داردو تا ساعتی دیگر این معابر هم به روال عادی خود برمی گردند.

سیفی با بیان اینکه هنور برآورد دقیقی از میزان خسارت وارد شده ناشی از سیل شب گذشته نشده است تصریح کرد: اینکه مقصر کیست و جبران خسارت ها چگونه باید باشد تنها متوجه شهرداری نیست بلکه نیازمند جلسه ای با محوریت ستاد کل بحران استان یزد است که با تقسیم کار، خسارت ها مربوط به هر بخش و نهادی است جبران شود.

وی اذعان کرد: حتی بخشی از پرداخت خسارت ها بر عهده بیمه ها است چراکه بسیاری از منازل و مغازه های یزد در برابر سیل بیمه هستند اما تصمیم گیرنده اصلی در این میان اداره کل بحران استان است. 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کل بحران استان معابر یزد خسارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۲۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید فعالیت سامانه بارشی در تهران / پیش‌بینی لغزندگی جاده‌ها و آب‌گرفتگی معابر

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با اشاره به صدور هشدار نارنجی هواشناسی گفت: از اواخر وقت امروز تا پایان اواخر وقت فردا شاهد تشدید فعالیت سامانه بارشی به همراه ناپایداری‌های محلی خواهیم بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حامد یزدی مهر امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت‌_ در جمع اصحاب رسانه از صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در استان تهران خبر داد و اظهار کرد: این هشدار با تأکید بر هشدار زرد صادره طی روز گذشته به تمام دستگاه‌های اجرایی و امدادی و عضو ستاد، ابلاغ شده و مدیریت بحران به حالت آماده‌باش کامل در آمده است.

وی با بیان اینکه طبق اعلام سازمان هواشناسی از اواخر وقت امروز تا پایان اواخر وقت فردا شاهد تشدید فعالیت سامانه بارشی به همراه ناپایداری‌های محلی خواهیم بود، افزود: مخاطره مذکور با رگبار باران، رعد و برق، تگرگ، صاعقه و وزش باد شدید به ویژه در نیمه شمالی و در نواحی مستعد یعنی نیمه جنوبی استان با گردوخاک همراه خواهد بود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران با اشاره به اینکه در اثر این مخاطره، لغزندگی جاده‌ها، آب‌گرفتگی معابر، جاری شدن رواناب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، اختلال در سفرها و کاهش دید را خواهیم داشت، گفت: از تمام مردم به ویژه شهروندان استان تهران درخواست می‌شود ضمن پرهیز از سفرهای غیر ضروری، از اتراق در حاشیه رودها و مسیل‌ها پرهیز کنند.

یزدی مهر با تاکید بر ضرورت اجتناب از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد نداشتن عشایر در حاشیه رودخانه‌ها ادامه داد: افراد از حضور در نواحی مرتفع پرهیز و ذی‌نفعان نسبت به استحکام سازه‌های موقت، بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی اطمینان حاصل کنند.

وی با تاکید بر لزوم لایروبی کانال‌ها و آب‌روها اظهار کرد: با توجه به اینکه در نواحی کوهستانی، احتمال سقوط سنگ مورد انتظار است، به تمام کسانی که قصد تردد در این مسیرها را دارند توصیه می‌شود در صورت نبود ضرورت، طی مدت مذکور در این نواحی تردد نکنند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با اشاره به احتمال رخداد تگرگ و بروز خسارت به محصولات زراعی و باغی تصریح کرد: از کشاورزان و باغداران درخواست می‌شود تمهیدات لازم جهت جلوگیری از بروز خسارت را مد نظر داشته باشند.

کد خبر 751147

دیگر خبرها

  • دولت ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داد
  • آخرین وضعیت خسارت‌های توفان شب گذشته خراسان رضوی
  • شناسایی ۳۲۰ساختمان در غرب تهران برای پایش تخصصی در بحث ایمنی
  • زیرکوه زیر بار دو هزار میلیارد خسارت سیل/جبران با اجرای ۲۷ مصوبه
  • برگزاری تمرین تخلیه اضطراری نمایشگاه کتاب در مصلی تهران
  • برگزاری تمرین تخلیه اضطراری در محل برگزاری نمایشگاه کتاب
  • خسارت بارش‌ها به کرمانشاه ناچیز بوده است
  • ۳۰ میلیون مترمکعب روان آب در سازه‌های آبخیزداری بوشهر استحصال شد
  • تشدید فعالیت سامانه بارشی در تهران / پیش‌بینی لغزندگی جاده‌ها و آب‌گرفتگی معابر
  • خسارت به ۳۵۰ خانواده در جریان بارش‌های اخیر